Contact

De uitleg bij veelgestelde vragen geven antwoord op mogelijke inlogvragen, staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u via dit formulier contact opnemen met het Klant- en relatiecontact van het NHG. 

Over ons

Ontwikkeling digitale nascholing

Het team Digitale Nascholing ontwikkelt e-learning, instructiefilms en andere digitale producten. Wij vertalen de NHG-richtlijnen naar nascholingsproducten die aansluiten op de dagelijkse huisartsenpraktijk. Naast vakinhoudelijke informatie gaan we ook in op ondersteunende competenties zoals communicatie en organisatie. Omdat ons team voor het merendeel uit praktiserende huisartsen bestaat, hebben we een sterke binding met het werkveld. Zo verzamelen we herkenbare casuïstiek die we in de e-learning verwerken.

  

Ondersteuning en vormgeving

Het team Digitale Media zet zich in voor uw gebruiksgemak. Denk bijvoorbeeld aan een aantrekkelijke vormgeving van de e-learning en het toevoegen van ondersteunend beeldmateriaal. Maar ook met vragen en suggesties kunt u bij hen terecht. 

Jeroen van Beijnen – Product Owner Leeromgeving
Margot Scheerder - Redacteur audiovisuele communicatie: Ontwikkeling video’s en beeldmateriaal in e-producten
Shyama Sewpersad – Medewerker digitale media: (door)ontwikkeling leeromgeving, e-Producten online zetten
Marwin van Niekerk – Medewerker digitale media: (door)ontwikkeling e-Producten, e-Producten online zetten
Ellen Olbers – Eindredacteur NHG-Producten en medewerker digitale media: ontwikkeling e-ProductenLaatste wijziging: dinsdag, 21 juni 2022, 12:51